Rendszereket építünk
FŐOLDAL

Cégszolgálat Kft.

Bemutatkozás

A Cégszolgálat Kft. Magyarországon több mint 2000 cégnek nyújt üzletviteli tanácsadást, székhelyszolgáltatást, könyvelést valamint legális adókönnyítési megoldásokat.

Az országban három helyen: Budapest, Újlengyel és Egyházasdengeleg településeken nyújt székhely- és telephely szolgáltatást, emellett segítséget nyújt a megfelelő ügyvédek és könyvelők biztosításában az ügyfelei részére.

Cégfelhő

A Cégszolgálat számára kiemelten fontos a szolgáltatásaik kiváló minősége, az ügyfelek elégedettsége, és a racionális árképzés, ehhez elengedhetetlen, hogy a hatékony vállalati folyamataik minden elemét szoftveres támogatással végezzék. Olyan megoldást kerestek, amely hosszú távon stabil működéssel biztosítja a cégeik ügyviteli tevékenységét emelett az egyes modulok testreszabhatósága, továbbfejleszthetősége biztosított. Tekintve, hogy a projekt elején nyilvánvalóvá vált, hogy a cél az, hogy minden folyamat szoftveres támogatást kapjon, a projektet ütemekre bontottuk, és az egyes modulok bevezetésének sorrendje az azok által megteremtett üzleti érték szempontjából került meghatározásra.

Ma már az nfw.hu által fejlesztett Cégfelhő ERP rendszer komplett megoldást nyújt a Cégszolgálat cégcsoport számára: az Ügyfelekkel való első kapcsolatfelvételtől kezdve a szerződéskötésen át a szolgáltatások rendszeres időszakos számlázásáig támogatja az Ügyfélszolgálat és Pénzügy tevékenységét.

Több mint 2000 Ügyfélnél, három telephelyen történő évi sokezer számla kiállításánál és elengedhetetlen az üzembiztos működés. A Cégfelhő rendszer támogatja a vállalatonkéntéi és telephelyenkénti pénztárak kezelését, számák kifizetettségének követését, fizetési felszólító levelek generálását, követeléskezelés események felvitelét.

A telephelyekre érkező évi 60-70ezer postai küldeményből egy sem veszhet el, a székhelyszolgáltatás részét képező postakezelés funkcióval minden egyes levél története követhető.

A szoftver által megvalósítható minden ügyfél egyedi kezelése, amely által minden esemény, amely a cég életében történik folyamatosan nyomon követhető.

Az éves árbevétel és költség tervezés és a tervezési dimenzók mentén történő tényadatok követése és reportolása kiemelten fontos a vállalat és szolgáltatások fejlesztése, stratégiai célok elérése végett.

Az ügyfeleinek elégedettségének mérése és azok visszacsatolása kardinális a cég életeben. A versenyképességük megőrzése érdekében a folyamatos fejlődés elengedhetlen számára.


cegfelho.hu    nfw.hu    hrgeneralista.hu