Rendszereket építünk
FŐOLDAL

SMP Kecskemét

Bemutatkozás

Az 1959-ben alapított SMP az autóipari külső és belső modulok vezető specialistája. A lökhárítók, ajtópanelek, vezetőfülke-elemek és az innovatív műanyag járműalkatrészek szakértőjeként az SMP már sikerrel tette le névjegyét gyártóként Európában, Kínában, Mexikóban, Brazíliában és az USÁ-ban is.

A világ 36 termelési és logisztikai központjában több mint 14.000 alkalmazott dolgozik a jelen és a jövő autóiparának minőségi biztonsági, esztétikai és gazdasági hatékonyságának összetett igényeinek kielégítésére.

Az SMR az SMP magyarországi testvérvállalataként a mosonszolnoki és monsonmagyaróvári gyáraiban, illetve a hegyeshalmi logisztikai központjában összesen 1600 dolgozót foglalkoztat és évente közel 7 millió alkatrészt szállít a legjelentősebb személyautó-gyártóknak. Fő vásárlói a Daimler, Audi, valamint Porsche, BMW, VW és a GM.
 

SMP Kecskemét

Az SMP kecskeméti gyárának alapkövét 2015 november 27-én Szíjjártó Péter külügyminiszter, Rahul Chhabra India magyarországi nagykövete tette le Vivek Chaand Sehgal, a Samvardhana Motherson Group elnöke és regionális vezetői körében. 44 ezer négyzetméter nagyságú területen 600 új munkahelyet teremt a térségben élőknek.

HRGen

A termelés beindításához az SMP kecskeméti gyárában a több mint félezer munkavállaló foglalkoztatása szükséges, ami tekintve hogy a város az elmúlt évtizedben jelentős ipari fejlődésen ment keresztül, komoly kihívás elé állítja a vállalat kecskeméti HR részlegét. Az ügyfelek elégedettsége,a kiváló minőségű termékek előállítása és a folyamatos fejlődés irányában elkötelezett vállalat a humán erőforrás toborzási folyamatát és jelentkező adatbázis építését támogató szoftver igényével találta meg az nfw.hu csapatát, és az általunk fejlesztett HRGen szoftvert használja a HR folyamatainak támogatásához.

2017 októberében elindult az smp-kecskemet.hu toborzó site, ahol a HRGen rendszerben rögzített és követett nyitott pozíciók automatikusan megjelennek, a jelentkezők a weboldalon keresztül történő jelentkezése automatikusan betöltődik a HRGen adatbázisába.

Bízunk benne, hogy az nfw.hu csapata hosszú távon tudja támogatni az SMP Kecskemét munkáját és a vállalat sikereihez a mi munkánk is hozzájárul.cegfelho.hu    nfw.hu    hrgeneralista.hu